ISTRAŽITE DOBROTU HRANE

Coly doo

035 543-111

[email protected]

Adressa,
Mosorovac bb, BA,
Lukavac 75300


Otvori u Google Maps


Zašto coly?

Firma Coly-Company“ Lukavac je danas jedan od lidera u Bosni i Hercegovini u proizvodnji tjestenina, kora i konditorskih proizvoda. Kvalitetom svojih proizvoda ,,Coly-Company“ je dostigla standarde svjetskih proizvođača. Postignuti rezultat je prepoznat od strane krajnjih potrošača na području cijele Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Australije. Vrhunski kvalitet i pristupačne cijene uz izraženu poslovnost i korektan odnos uposlenika ,,Coly-Company“ obezbjedili su nam prisutnost u svim značajnim tržnim centrima i u manjim prodajnim objektima širom Bosne i Hercegovine i šire.

Najsavremenija tehnologija proizvodnje tjestenina na Balkanu, od najkvalitetnijeg zrna pšenice, daje proizvode koji zadovoljavaju i najprobirljivijeg konzumenta. Proizvodnja jufki (kora) za pite i baklave, integralne jufke za pite i jufke za pite od heljde je od strane kupaca ocijenjena kao jedna od najkvalitetnijih na BiH tržištu.

Ulaganje u proizvodnju konditorskih proizvoda svrstalo nas je u red vodećih domaćih proizvođača slatkog programa.

Svi napori da se postigne vrhunski kvalite proizvoda, stroga higijenska kontrola, mikrobiološka ispravnost, i ispunjavanje svih međunarodnih sistema i normi priznati su i ove godine recertifikacijom ISO 9001:2015 i HACCP standarda što nam omogućava dalji rad na planiranju izvoza na svjetsko tržište.

naša filozofija

Neumorni i namjerni napori da našim kupcima ponudimo najprirodnija, higijenska i kvalitetna rješenja za kućnu hranu što svjedoči o našem 20-godišnjem postojanju i široj filozofiji naših osnivača.

  • Stalo nam je, slušamo, prilagođavamo se.
  • Pružamo izvrsnost.
  • Mi smo svjesni kvalitete, pa stoga i kvalitetni.
  • Gradimo odnose. Dugovječnost baze dobavljača i kupaca dokaz je naše korporativne kulture i filozofije.