Kompanija

,,Coly-Company,, d.o.o. Lukavac je danas jedan od lidera u Bosni i Hercegovini u proizvodnji tjestenina, jufki i konditorskih proizvoda. Kvalitetom svojih proizvoda ,,Coly-Company,, d.o.o. je dostigla standarde svjetskih proizvođaća.

Tokom dvadesetogodišnje tradicije poslovanje ,,Coly-Company,, je bilo posvećeno sljedećim ciljevima:

- Vrhunska kvaliteta kroz adekvatnu primjenu smjernica i zahtjeva međunarodno priznatih sistema i normi upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 i HACCP standarda
- Kontinuirano istraživanje tržišta i realizacija iskazanih zahtjeva uz primjenu najsavremenije tehnologije
- Unapređenje korektnih odnosa sa kupcima
- Širenje tržišta
- Permanentno ulaganje u rast i razvoj firme
- Unapređenje kvaliteta proizvoda
- Ulaganje u ljudske resurse

Rezultat postignut ispunjavanjem navedenih ciljeva je prepoznat od strane krajnjih potrošača na području cijele Bosne i Hercegovine i šire. Vrhunska kvaliteta i pristupačne cijene uz izraženu poslovnost i korektan odnos uposlenika ,,Coly-Company,, d.o.o. obezbjedili su nam prisutnost u svim značajnim tržnim centrima i u manjim prodajnim objektima širom Bosne i Hercegovine.

Najsavremenija tehnologija proizvodnje tjestenina na Balkanu, od najkvalitetnijeg zrna pšenice, daje proizvode koji zadovoljavaju i najprobirljivijeg konzumenta.

Proizvodnja jufke za pite i baklave kao i integralne jufke za pite je od strane kupaca ocijenjena kao jedna od najkvalitetnijih na BiH tržištu.

Ulaganje u proizvodnju konditorskih proizvoda svrstalo nas je u red vodećih domaćih proizvođača slatkog programa.

Svi napori da se postigne vrhunska kvaliteta proizvoda, stroga higijenska kontrola, mikrobiološka ispravnost, i ispunjavanje svih međunarodnih sistema i normi priznati su i ove godine resertifikacijom ISO 9001:2008 i HACCP standarda što nam omogućava dalji rad na planiranju izvoza na svjetsko tržište.