BH lider u proizvodnji tjestenine

14.06.2013
|
|

Firma d.o.o. „Coly – Company“ kao domaći proizvođač na prostorima BiH osnovana je i sa radom krenula od 1999 godine. Osnovna djelatnost jeste proizvodnja tjestenine sa tri robne marke (Coly, Pastella i K-5) ,različitih vrsta i oblika, a sve u cilju zadovoljstva kupaca i njihovih potreba.

Cilj prije svega jeste proizvesti visokokvalitetan, mikrobiološki i biohemijski ispravan i siguran proizvod. Da bi ovi zahtjevi bili u potpunosti realizovani sproveden je i održava se standard ISO 9001:2008 i HCCP standard.

HCCP standard se odnosi prije svega na kontrolu higijene koja je sprovedena u svim fazama proizvodnje od higijena mašina i oprema, lična higijena radnika, higijena prostorija radnih i pomoćnih kao i higijena transportnih sredstava.

p1

 -Praćenje savremenih tehnologija i tehnoloških procesa je još jedan od prioritetnih ciljeva firme prvenstveno u proizvodnji tjestenine, o čemu govori nabava i instalacija najsavremenije Italijanske mašine na Balkanu.

Nadzor puštanja u pogon propratili su najeminentniji Evropski stručnjaci-tehnolozi iz oblasti proizvodnje tjestenine , i dali su najveće ocjene za kavalitet .

-Coly tjestenina rađena je od visokokvalitetnog zrna pšenice,čiju kontrolu primarnih i sekundarnih sirovina sprovode nadležne zdravstvene javne institucije.

Sprovedene su i održavaju se interne kontrole od ulaza sirovine, kontrole tokom tehnološkog procesa proizvodnje, samog pakovanja, skladištenja i distribucije.

p2

 -U firmi „Coly Company“ od 2005 godine sa radom je pokrenuta proizvodnja domaćih jufki i to domaćih jufki za pite i baklave i integralnih jufki rađenih od kompletno samljevenih zrna pšenice.

p3

 Za veoma kratak period na oduševljenje onih koji su je probali, prodaja je dostigla jedan zavidan nivo.

 

p5
p6

 2011 – godina obilježena je pokretanjem proizvodnje slatkog programa ,a asortiman se sastoji od Čajnog peciva(ColyMix punjeno čajno pecivo i Čajni Kolutići) i proizvoda rađenih po tradicionalnim recepturama sa našeg podneblja(Coly pečena Ružica, Coly Medenjak i Coly Puslice).

p7

 

p8

 

Širokom asortimanu zdrave hrane , s ponosom potvrđuje naš slogan : -„Zdravlje i kvalitet naš su prioritet“.

free vector